dijous, 23 d’octubre del 2014

UAU, QUANTS D'INSTRUMENTS QUE HI HA N'AQUESTA CLASSE, NO?

Com la majoria dels matins, hem estat la mar d'entretinguts! L'hem començat amb la presentació del que na Naira ha duit a dins la maleta viatgera, quina monada! Aquests dies ha estat molt enfeinada preparant tota la informació que ens ha mostrat relacionada amb Barcelona, i una vegada més hem estat parlant de com podem arribar-hi, per on hem de passar, que hi podem trobar... aquest projecte és la bomba!

També anireu vegent que hem canviat de lloc tots els viatgers, perquè així no ens avorrim dels companys que tenim al costat i puguem fer bones migues amb tota la resta! Sa veritat és que tots han quedat la mar de contents amb el canvi, esperem que vagi super bé i ens serveixi per estar una micona més tranquil·lets... tranquil·litat, què és això?

I ja per acabar vos mostrem les fotos que hem fet a l'aula de música! Quina passada d'instruments que hi ha a n'aquesta classe! No tots n'hem pogut tocar, per falta de temps i de logística, però no vos preocupeu que la setmana qui ve hi tornarem i tocaran la resta! Anirem alternant les estones de música amb activitats a la classe nostra i d'altres a la sala de música, ja que ens dóna moltes possibilitats!

PD. No vos oblideu de fer una ulladeta al plafó de piscina que hem penjat al passadís de la classe, perquè de ben segur que vos alegra es dia! Quins comentaris més divertits que tenen els nostres estimats!

Demà, divendres...! Què bé, eh?
Bona nit i fins demà,

Tonia.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada