dilluns, 20 d’octubre del 2014

I SEGUIM BEN ENTRETINGUTS!

Hola, hola!

Avui, com sa resta de dies, tenim varies cosetes per contar-vos, entre d'altres la super benvinguda que hem fet a n'ARIEL avui matí. Resulta que a partir d'avui ell serà un més entre nosaltres i la veritat és que ha fet molt bones migues amb tots, especialment amb en Nico. Quina xalada que han fet a nes pati!

D'altra banda, n'Oliver avui ha estat l'encarregat de portar la maleta viatgera a l'escoleta. Quina feinada que ha fet aquests dies a casa, perquè ha quedat beníssim el que ha preparat amb la seva família, del seu darrer viatge a Alemanya. Tot apunt per penjar-ho a la cartellera de la classe, una monada! A partir d'avui fins dimecres-dijous toca a na Naira, esperem que s'ho passi pipa cercant fotografies i info d'algunes de les ciutats europees i ens ho porti ben contenta!

Voreu també, algunes fotos del rellotge de la classe. Ja que estem tan posats amb les matemàtiques, hem decidit fer una ullada a les pues del nostre rellotge. Resulta que és una tasca un tant difícil, però és divertit poder sebre els 4 moments més rellevants del matí. Les 9 perquè és quan comença l'escola; les 10:30 perquè és l'hora de rentar mans i berenar; les 11 perquè comença el pati i les 13:45 perquè venen els pares a cercar-nos! Quins descobriments més divertits que feim dia a dia!

I la guinda d'aquest matí ha estat l'elaboració de les nostres escultures! Resulta que primer de tot hem estat parlant de les 4 escultures que veis aquí retractades i les hem anat comparant. Cadascú n'ha triat una per representar-la a un paper, i la veritat és que han quedat precioses i molt originals. Però això no ha acabat així, perquè hem decidit donar-li forma i fer-les amb plastilina i el proper dilluns fer-les amb fang! Vos imaginau quins artistes que tenim? Una monada! Ja voreu que aquesta super exposició la podeu veure defora de la classe durant aquests dies!

I ja per acabar el matí, hem posat música relaxant, em estirat els braços damunt la taula i hem tingut 4 encarregats de fer-nos un massatge a cada un dels viatgers. Més d'un ha estat apunt d'adormir-se...

Descansau molt i ens veiem demà amb les piles ben carregades!

Tonia.
















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada