dilluns, 13 d’octubre del 2014

QUANTES COSES QUE VOLEM CONTAR-VOS!

Bon dia, bon dia!

Avui tornam a actualitzar-nos de nou, ja que tenim varies coses per contar-vos! Resulta que n'Itziar i en Nico han tingut sa maleta viatgera aquesta setmana i mos l'han portada ben contents i orgullosos amb tot el que havien preparat amb les seves famílies.

D'altra banda també aquesta setmana també hem seguit fent moltes cosetes relacionades amb el nostre projecte dels viatges, aprofitant, així, tota la informació que els he portat a l'escola dels meus dos viatges recents a Formentera i Viena. Tot aquesta informació ens ha arribat amb el Mussol Viatger que em pogut conèixer aquests dies, quina il·lusió que mos ha fet! Mirau quines cares d'alegria i diversió! Aquest cada dia ens ajuda a fer el bon dia i ens porta totes les sorpreses a la classe! Quin carter més divertit que tenim, eh! AH! I no sabeu lo molt que li agrada donar-nos besadetes, abraçades... però és tant tant tímid, que quan sent molta renou s'amaga ben aviat i desapareix de la classe. Ups, haurem de fer molt de silenci idò, no trobau?

I per arrodonir aquesta super setmana, vos mostram també les fotos del primer dia de piscina! Va ser una xulada! Fins i tot hem pogut fer fotos davall s'aigua i la veritat és que la cara amb la que me miraven els viatgers quan veien que sumergia la càmera, fou bastant divertida! Ja voreu que al llarg de les setmanes seguirem fent més fotos aqüàtiques i les penjarem a defora de la classe perquè les pugueu seguir veient i comentant amb els vostres fills. Això de la piscina és una passada!

I no podem oblidar-nos, tampoc, del super aniversari que vam celebrar divendres passat: na Jannat cumplia 4 anys! Quin berenar i festa més bona que vam organitzar, de luxe!

Fins la pròxima,
Tonia.

























































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada