dilluns, 6 d’octubre del 2014

QUINA SETMANA MÉS ENTRETINGUDA!

Hola a tots, famílies!

Perdonau que no publiquéssim divendres, però per problemes tècnics hem hagut d’esperar fins avui! Tenim tot un seguit de fotografies per mostrar-vos, que demostren lo bé que ho hem passat durant aquests dies. 

Com haureu anat veient, hem fet canvis a l'aula i l'hem reestructurada, amb l'objectiu d'aconseguir més espai pel joc i un ambient més tranquil, ja que tenim 21 viatjadors molt treballadors i una miqueta mogudets, també. I, com podreu imaginar, seguirem amb els canvis i millores a dins la classe, perquè així tots ens puguem sentir la mar de còmodes i bé. 

Resulta que vam començar la setmana medint-nos i així aproximar-nos a les matemàtiques de la manera més propera posssible, perquè així sigui comprensible per a tots. I sabeu què? Na Miley fou la més alta de tots, i en Martí l'encarregat d'escriure la nostra alçada. 

D'altra banda també veureu que hem anat fent diferents jocs de lectoescriptura amb petits grups o bé de manera individual, i aquí en teniu la mostra! A més, cada dimarts anirem a la biblioteca de l'escola a primera hora, i així passar aquesta estona tranquil·la i relaxada tot el grup junt. 

I apart de tot açò també vos direm, tot i que no vos podem contar massa cosa, de moment, perquè és una sorpresa que segur que vos encantarà, que estem preparant una super galeria d'art pel nostre passadís. Segurament la setmana qui ve la penjarem i així podrem gaudir tots d'ella. 

I ja per acabar vos farem un petit resum de com avança el nostre projecte. Com vos vam comentar a la reunió de fa uns dies, som la classe dels viatgers i el nostre projecte gira entorn a això. Per aquesta raó aquesta setmana hem fet molta feina parlant de la bolla del món (ens tapàvem els ulls mentre la bolla rodava i l'aturàvem amb el dit, a l'atzar, i havíem d'escriure entre tots el nom del país que havia tocat, a la pissarra); hem estat observant diferents mapes; hem rebut una carta del Mussol viatger que prest coneixerem, perquè té infinites ganes de sebre que farem aquests mesos; hem estat parlant de què necessitem per anar de viatge i a on ho hem de posar-ho tot, etc.  A més, en Nico aquests dies també ens ha duit una bolla del món petitona, per ensenyar ben content i orgullós a la resta de viatgers. Quina emoció!

AH! I l'estrella de la setmana ha estat la maleta viatgera que hem preparat! Aquesta anirà rotant per totes les famílies de la classe, amb l'objectiu que hi poseu informació, material, fotografies, postals, segells...que tingueu, relacionat amb els viatges i que vos faci il·lusió compartir amb nosaltres. El primer ha estat n'Àlvaro i la veritat és que ho ha fet la mar de bé! Ja hem penjat a la cartellera tot el que ens va portar i ara toca a n'Itziar! 

Dit tot això, aquí teniu les fotos d'aquesta setmana, esperem que les disfruteu igual que nosaltres!

Una besadeta,
Tonia. 

































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada